Tuesday, May 4, 2010

kempen Pilihanraya telah bermula........

Pengundi perlu pilih BNSIBU 2 Mei - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini memberikan mesej yang mudah tetapi amat penting kepada penduduk Sibu iaitu undilah Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Kecil Parlimen Sibu, 16 Mei ini.

Beliau berkata, BN selaku parti pemerintah telah terbukti membawa banyak pembangunan dan sewajarnya menjadi pilihan dan harapan rakyat pada masa depan.

''Ingat ayat ini, jika anda berharap untuk masa depan, hanya BN akan memberi harapan untuk masa depan yang lebih baik kepada anda semua," katanya semasa berucap pada Majlis Pemimpin Bersama Rakyat di bandar Sungai Merah di sini hari ini.

Turut mengiringi beliau ialah Menteri Pertahanan, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi: calon BN, Robert Lau Hui Yew; Ketua Menteri, Tan Sri Abdul Taib Mahmud dan Timbalannya, Tan Sri Dr. George Chan Hong Nam.

P/S:-Untuk semua rakyat MALAYSIA!Kempen PRK SIBU telah bermula dengan rasminya.Ini dibuktikan dengan kehadiran DS Najib ke sana hari ini.Dan tahniah kepada penduduk Sibu,kamu akan mendapat durian runtuh tidak lama lagi.Kedudukan PRESIDEN UMNO dan PENGERUSI BN ini sebagai PM akan digunakan dengan sepenuhnya untuk mendapat undi walau dimana sahaja.Dan seperti biasa juga,janji akan mula ditabur dan projek akan mula berjalan.Dan sekalung TAHNIAH juga untuk kakitangan awam yang setia!Kamu tunggulah bonus untuk tahun ini.Besar kemungkinan TAKKAN DAPAT PUNYA!!!!!

No comments: